Ke Udara

{{nowplay.song.artist}}

{{nowplay.song.track}}

Ke Udara

GEGAR

Permata Pantai Timur

Segmen Terkini

{{currentshow.name}}

{{currentshow.description}}

Segmen Terkini

GEGAR

Permata Pantai Timur

{{nowplay.song.artist}} Album Art Ke Udara

{{nowplay.song.track}}

{{nowplay.song.artist}}

Album Art Ke Udara

GEGAR

Permata Pantai Timur

{{currentshow.name}} {{currentshow.name}} Segmen Terkini

{{currentshow.name}}

{{currentshow.description}}

HITZ Segmen Terkini

GEGAR

Permata Pantai Timur

Nak WiFi Kencang 500Mbps Serendah RM90? Ini Cara Untuk Rebut Tawaran Terbaik Ni!

Cepat! Tawaran hingga 31 Januari 2024 je.

Artikel ini ditaja oleh Astro

gamer kol teruja line internet wifi kencang

Kredit: Canva; edit: GEGAR

Sekarang ni pergi mana-mana pun mesti kita nak line internet yang pantas kan? Tak kiralah untuk yang bekerja, surirumah atau pelajar sekolah, internet dah jadi satu keperluan. Bukan sekadar bermain game atau strim rancangan kegemaran, tetapi internet ni memudahkan urusan seharian.

Lagipun sekarang ni kan setiap ahli dalam rumah dah ada gajet masing-masing. Dah tentu keperluan internet pun bertambah. Kalau internet macam siput, kejap ada kejap takde memang stress la.

Sebab itu anda kena dapatkan WiFi Kencang dari Astro Fibre!

Lebih-lebih lagi dengan adanya tawaran upgrade kelajuan PERCUMA tanpa kos tambahan kepada setiap pelanggan baharu Astro Fibre. Siap dapat router WiFi 6, pemasangan dan app Astro Fibre (untuk monitor penggunaan Internet anak-anak dan performance rangkaian) secara PERCUMA lagi!

astro fibre app

Kredit: Astro

Buat apa nak bayar lebih kalau anda boleh dapat lebih pada harga yang sama! Jadi cepatlah rebut tawaran ni mulai sekarang hingga 31 Januari 2024.

Sebagai tanda penghargaan kepada pelanggan Astro sedia ada, Astro nak bagi anda Promo Kencang dengan penjimatan BERGANDA!

promosi wifi kencang astro fibre lina pompom 500mbps

Kredit: Astro

Senang je nak rebut tawaran kebabom ni. Hanya bundle kan je WiFi Kencang anda tu dengan Pek TV Astro. Dengan cara ni anda hanya perlu tambah RM90 setiap bulan untuk nikmati WiFi Kencang 500Mbps selama 24 bulan.

So kalau kita kira-kira, anda dapat jimat lebih RM2,000 dengan promosi ni! Banyak tu! 😱

Tak percaya? Tengok je jadual bundle Astro Fibre untuk Pek non-Primary bagi pelanggan sedia ada Astro.

jadual pakej wifi kencang astro fibre

 

Banyak kan yang anda boleh jimat?

Apa tunggu lagi? Inilah masanya anda nak nikmati pengalaman main game dan striming tanpa tersekat-sekat!

Cepat dapatkan sekarang sebelum 31 Januari 2024! Whatsapp “Hi” ke 03 9543 3838 atau layari astro.com.my/fibre untuk info lanjut.

 

Menarik

  • {{related.category}}

    {{related.name}}

     {{related.DocumentPublishFrom | date:"dd MMMM yyyy h:mma"}}