Ke Udara

{{nowplay.song.artist}}

{{nowplay.song.track}}

Ke Udara

GEGAR

Permata Pantai Timur

Segmen Terkini

{{currentshow.name}}

{{currentshow.description}}

Segmen Terkini

GEGAR

Permata Pantai Timur

{{nowplay.song.artist}} Album Art Ke Udara

{{nowplay.song.track}}

{{nowplay.song.artist}}

Album Art Ke Udara

GEGAR

Permata Pantai Timur

{{currentshow.name}} {{currentshow.name}} Segmen Terkini

{{currentshow.name}}

{{currentshow.description}}

HITZ Segmen Terkini

GEGAR

Permata Pantai Timur

#Trending

Bersiap Sedia untuk Acara Larian Julung Kali Lazada Run pada 16 Julai 2023

Selain acara larian tersebut akan mempunyai 10,000 peserta larian, acara ini bertujuan untuk memberi inspirasi dan memperkasakan orang ramai agar lebih sihat dan cergas bersama Lazada Run.
24 May 2023, 04:04 PM

Acara larian yang menarik dan unik tersebut akan berlangsung pada hari Ahad, 16 Julai 2023, dari 3.30 pagi hingga 10.00 pagi di Persiaran Flora, Cyberjaya.  

. Lazada Run merupakan acara larian serantau yang dianjurkan oleh sebuah platform eDagang. Ianya akan dianjurkan di enam buah negara di Asia Tenggara, bermula dengan Ho Chi Minh pada 23 April 2023, diikuti oleh Jakarta, Bangkok, Manila, dan Kuala Lumpur, sebelum acara finale di Singapura pada 23 Julai 2023. Larian tersebut juga memberi peluang kepada para peserta larian dan para pelanggan Lazada untuk berinteraksi dengan pelbagai jenama kegemaran mereka dalam kategori Sukan, Fesyen, Kecantikan, Elektronik, dan banyak lagi di Zon Pengalaman atau Experiential Zones.  

 

Lazada Run di Malaysia akan menampilkan tiga kategori termasuk larian 5km (untuk kanak-kanak dan dewasa), 10km dan 21km, dengan hadiah wang tunai sebanyak RM20,000. Semua peserta yang menamatkan larian (Finisher) akan menerima pingat, manakala Juara kategori lelaki dan wanita yang menamatkan larian dalam Kategori Terbuka larian 10km dan 21km juga berpeluang untuk terbang ke Singapura bagi menyertai acara finale Lazada Run pada 23 Julai 2023, untuk bersaing dengan pemenang Lazada Run dari negara lain untuk merebut tempat pertama. 

 

Di samping larian kompetitif, terdapat juga Kid’s Dash untuk kanak-kanak, serta Cart Dash tambahan yang terbuka kepada semua peserta yang menamatkan larian. Para peserta boleh menyertai larian pecutan 30 meter, di mana mereka perlu mengumpul sebanyak mungkin kotak hadiah dalam masa 20 saat. Kotak tersebut mengandungi hadiah-hadiah menarik seperti diskaun, baucar, tawaran, dan produk dari Lazada dan rakan penaja Lazada Run. 

bersiap sedia untuk acara larian julung kali   lazada run pada 16 julai 2023

Tiket untuk menyertai larian Lazada Run boleh dibeli secara langsung melalui aplikasi Lazada – hanya klik ikon 'Lazada Run' di tab 'Utama' atau taip 'Lazada Run' di medan carian. 

 

 

 

Filled Under :


*Kami mempunyai hak untuk memadamkan komen yang menyentuh sensitiviti/tidak bersesuaian.

Menarik

  • {{related.category}}

    {{related.name}}

     {{related.DocumentPublishFrom | date:"dd MMMM yyyy h:mma"}}