Ke Udara

{{nowplay.song.artist}}

{{nowplay.song.track}}

Ke Udara

GEGAR

Permata Pantai Timur

Segmen Terkini

{{currentshow.name}}

{{currentshow.description}}

Segmen Terkini

GEGAR

Permata Pantai Timur

{{nowplay.song.artist}} Album Art Ke Udara

{{nowplay.song.track}}

{{nowplay.song.artist}}

Album Art Ke Udara

GEGAR

Permata Pantai Timur

{{currentshow.name}} {{currentshow.name}} Segmen Terkini

{{currentshow.name}}

{{currentshow.description}}

HITZ Segmen Terkini

GEGAR

Permata Pantai Timur

#Trending

Guna Cara Mudah Ini Untuk Cuci Minyak Tumpah Atas Lantai

Dah bertungkus masak kat dapur habis semua tumpah atas lantai
28 Jul 2021, 04:10 PM

guna cara mudah ini untuk cuci kicap tumpah atas lantai

Bila dah bertungkus lumus kat dapur masak confirm ada yang tertumpah atas lantai ada yang terpercik. Tapi yelah, bila dah mop pun lantai masih lagi rasa berminyak dan licin. Macam tak bersih. Ni ada tips best macam mana nak cuci dan hilangkan segala tumpahan minyak atau kicap atau apa pun cecair yang susah dibasuh kat atas lantai tu. 

minyak atau kicap tumpah atas lantai? guna je cara ni, senang

minyak atau kicap tumpah atas lantai? guna je cara ni, senang

minyak atau kicap tumpah atas lantai? guna je cara ni, senang

minyak atau kicap tumpah atas lantai? guna je cara ni, senang

minyak atau kicap tumpah atas lantai? guna je cara ni, senang

 

Sumber: Siakapkeli & FB Chef As

 
 

Filled Under :


*Kami mempunyai hak untuk memadamkan komen yang menyentuh sensitiviti/tidak bersesuaian.

Menarik

  • {{related.category}}

    {{related.name}}

     {{related.DocumentPublishFrom | date:"dd MMMM yyyy h:mma"}}